Gudrun Kellerman

Måleri & Skulptur

Bilder

Ljungby Utställningshall

olja & rakubränd keramisk skulptur
Begränsade

Olja på duk
Ljungby Utställningshall

olja & rakubränd keramisk skulpturVilande

Rakubränd keramisk skulptur

Jurybedömt på Romelegården 6:e september - 14:e september 2014

Återigen har jag haft turen att bli uttagen som utställare på Romelegårdens Konsthall Jurybedömda. Öppettider: lör/sön/helgdag kl 11-16 samt onsdag kl 16-19.

Mer om detta finns att läsa på Romelegårdens hemsida:  Till hemsidan


Det stora projektet
Istanbul Art Biennale 5:e september - 1:a november 2015

Detta, om det lyckas, kommer att bli min största satsning under hela min karriär; åtminstone tills nu. Projektet har än så länge inte nått fram till anmälan men det gäller att vara förberedd; transporter, hängning, vernissage, bevakning, boende etc, etc.

Mer om detta finns att läsa på konstbiennalens hemsida:  Till hemsidan


Vernissage Ljungby Utställningshall, Ljungby Konstförening & Ljungby Kommun 2014Höst på Romelegården 25:e oktober - 2:a november 2014

Det är inte alltid som jag haft möjlighet att delta i Romelegårdens All-Helgona-salong men i år passat tidpunkten. Öppettider: lör/sön/helgdag kl 11-16 samt onsdag kl 16-19.

Mer om detta finns att läsa på Romelegårdens hemsida:  Till hemsidan


Galleri K i Oxelösund, 14:e - 31:a mars 2015

Från Konstföreningen Fokus har jag fått en inbjudan att ställa ut på Galleri K, vilket jag naturligtvis är tacksam för. Detta blir något av en nostalgitripp tillbaka till den plats där jag bodde och verkade under många år.

Mer om detta finns att läsa på Konstföreningen Fokus hemsida:  Till hemsidan


Vår på Romelegården 3:e april - 12:e april 2015

Det har nästan blivit en tradition att jag firar in påsken med att delta i Romelegårdens Vårsalong; så ock detta år. Öppettider: lör/sön/helgdag kl 10-17 samt onsdag kl 16-19.

Mer om detta finns att läsa på Romelegårdens hemsida:  Till hemsidan


Hallands Konstrunda 14:e maj - 17:e maj 2015

Traditionsenligt avhålls Hallands Konstrunda under fyra dagar med början på Kristi Himmelfärdsdagen. Öppettider alla dagar kl 11-17. Arrangör är föreningen Konstliv i Halland och jag visar min konst i min egen ateljé i Knäred; mycket välkomna.

Mer om detta finns att läsa på Konstlivs hemsida:  Till hemsidan


Välkommen till min ateljé!

Jag startade min första ateljé vid Odenplan i Stockholm under namnet Bränd Lera. Var bosatt i Oxelösund 1983-2001 och flyttade sedan till Halland. I Knäred har jag inrett min ateljé men här finns även en stor utstallningsyta med plats for både keramik och måleri där jag gärna tar emot besökare.